Kağıt Mühendisliği Öğreniyorum

İngilizce öğretmeni Solmaz ÖZTÜRK'ün ortak olarak yürüttüğü Kağıt Mühendisliği Öğreniyorum Projesi 2 ülkeden(Türkiye-Azerbaycan) 10 öğretmen 66 öğrencinin katılımıyla; kağıt katlama sanatıyla öğrencilerimize hobi kazandırmayı,el göz beyin koordinasyonuyla birlikte yaratıcılıklarını artırmayı ve analitik düşünmeye katkı sağlamak amacıyla 14-18 yaş grubu öğrenciler için oluşturulmuştur.Farklı kültürleri öğrenmeyle birlikte her ay sectığimiz önemli günlerle değerler egitiminin önemini kavratmaktadır.Modern ve dijital çağın gerektirdiği bilgisayar teknolojısını etkinlikleri hazırlarken kullanmayı öğrenen öğrencilerimizi geleceğe en  iyi şekilde hazırlamayı hedeflemekteyiz.Kağıtla yapılan her bir çalışma mühendislik ve matematik bilgisi gerektirmektedir.Yaratıcı düşünme,işbirlikçi çalışma ,üretme,farklı olma  kavramlarını geliştiren bir projedir.Projemiz Eylül 2020 de başlamış Ocak 2021 de tamamlanmıştır.

19-01-202319-01-2023

Yayın: 10.10.2021 - Güncelleme: 19.01.2023 13:35 - Görüntülenme: 272