T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / TARSUS - Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi

Okulumuzda yeni çıkaracağımız e-bülten aracılığıyla, okulumuzun gelecek dönemde planladığı etkinlikler, projeler ve bilimsel çalışmalar hakkında sizleri sürekli olarak bilgilendireceğiz

Değerli Tarsus Fen Lisesi Ailesi,

 

Heyecan verici bir başlangıcın eşiğinde sizlere merhaba diyorum. Tarsus Fen Lisesi olarak ilk kez çıkaracağımız e-bülten ile iletişimimize yeni bir boyut kazandırıyoruz. Bu platform aracılığıyla bilgi paylaşımını ve iletişimi güçlendirerek, okulumuzun başarılarını ve etkinliklerini daha yakından takip etme fırsatı bulacağız.

 

Tarsus Fen Lisesi olarak bilimin ve bilimsel düşüncenin ışığında, öğrencilerimizi geleceğin liderleri ve bilim insanları olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu yolda siz değerli öğrencilerimizin ve destekçilerimizin yanında olmak, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır.

 

Geçtiğimiz süreçte okulumuzda gerçekleşen başarıları ve öğrencilerimizin bilimsel çalışmalarını gururla gözlemledik. Ancak biliyoruz ki bu başarıların ardında sizlerin özverisi, öğretmenlerimizin emeği ve velilerimizin destekleri yatmaktadır. Bu destek ve iş birliği sayesinde daha nice başarılara imza atacağımıza olan inancımız tamdır.

 

Bu e-bülten aracılığıyla, okulumuzun gelecek dönemde planladığı etkinlikler, projeler ve bilimsel çalışmalar hakkında sizleri sürekli olarak bilgilendireceğiz. Ayrıca, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin başarılarına yer verecek, onların çalışmalarını daha geniş kitlelere duyurarak onları teşvik edeceğiz.

 

Tarsus Fen Lisesinin ilk e-bülteniyle başlayan bu yeni iletişim serüveninde, sizlerin katılımı ve desteği bizim için çok değerlidir. Birlikte çalışarak, bilimsel bilgiye olan tutkumuzu daha da güçlendirecek ve geleceğe umutla bakacağız.

 

Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir dönem geçirmenizi diler, sevgi ve saygılarımla selamlarım.

 

Murat İNAN

Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 11:38 - Görüntülenme: 39
  Beğen | 0  kişi beğendi