Okulumuzun mezun öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.

Okulumuz mezunlarından Yaren Birkin (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Diş Hekimliği Bölümü), İzgi Albayrak (Adnan Menderes Üniversitesi Diş Hekimliği Bölümü), İsa Kaan Bozoğlu (Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi), Abdülkadir Bodur (Celal Bayar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü), Yakup Karabulut (Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü), Şahin Taşgir (İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi), Mert Yılmaz (Mezun), Muhammed Talha Ay (19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi) , Yağız Şentürk (Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu), Selim işbaşar (Mezun), Ruhi Samet Nacak (Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu), Mehmet Ali Tan'ı(Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği) yeniden okulumuz koridorlarında, sınıflarında(sınıflarımızda)ve bahçemizde görmek bizi çok mutlu etti.Okul Müdürümüz Murat İNAN'ı ve öğretmenlerimizi ziyaret eden mezunlarımıza teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 07.02.2024 - Güncelleme: 07.02.2024 11:28 - Görüntülenme: 62