May

TÜBİTAK 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması’nda TÜRKİYE 1.si OLAN EKİBİMİZİ Okulumuzda tebrik ettik.Bu başarıda büyük katkısı olan öğretmenimizi ve öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.

May

TARSU Alışveriş Merkezinde resim sergisi ve müzik dinletisi düzenledik.Emekleri için Resim Öğretmenimiz Kadriye Gümüş ve müzik öğretmenimiz Basri Budak’a teşekkür ederiz.

May

TÜBİTAK 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması’nda TÜRKİYE http://1.si OLAN EKİBİMİZİ TÜBİTAK başkanı http://Sn.Prof.Dr. Hasan Mandal tebrik ettiler.

May

“BAŞARILARA DOYMUYORUZ. ”Fikir Otobüsü Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi Projeler Yarışması 2023 yarı finalistlerinde OKULUMUZ YARI FİNALE KALMIŞTIR.Danışman Öğretmenimiz Nurgül İnce ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünde yapılan Teknofest finallerinde TÜRKİYE BİRİNCİSİ olan okulumuz standına ülkemizden ve yurt dışından gelen misafirler tarafından yoğun ilgi gösterildi.Gösterilen yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

Nis

TÜBİTAK 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması’nda Okulumuz TÜRKİYE BİRİNCİSİ olmuştur. 27Nisan-1Mayıs tarihleri arasında yapılacak TEKNOFEST 2023’te ödüllerimizi alacağız. Danışman Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

“OKULUMUZDA İFTAR”Bu sene ilkini düzenlediğimiz ve gelenekselleştirmeyi düşündüğümüz iftar etkinliğimizi gerçekleştirdik. Emeklerinden dolayı tüm personelimize şükranlarımızı sunar; idareci, öğretmen ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Zeka Oyunları  Kulübü sorumlusu  Matematik  Öğretmenimiz Sermin Akgül'ün hazırladığı kız ve erkek satranç takımımız  Türkiye Satranç Federasyonunun düzenlediği turnuvada gençler kategorisi erkek karma takımımızın biri Il 4. Sü diğeri ise Il 5.si , kız takımımız il 2. Si olmuştur.

Öğretmen ve öğrencilerimizi  tebrik ederiz.

Mrt

İstiklal ve istikbalimizin teminatı,her dizesinde inancımızın ve asaletimizin yansıması olan marşımızın yazıldığı günü okulumuzda kutlayıp onu yazan büyük iman sahibi,meşalelerimizden biri olan Mehmet Akif'i rahmet ve minnetle andık.

Mrt

Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi Erasmus projesi Hareketliliği E hikayem ülkemi tanıtma : Mye-story Erasmus projemizle Letonya 'da bulunan öğretmen ve öğrencilerimiz web2 araçlarından broşür ve e kitap tekniğini kullanarak ülkemizi tanıtan etkinlik örnekleri hazırlamışlardır.

Ara