MERSİN / TARSUS - Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi

Ara

Tarsus İlçe MEM Müdürümüz Sn.Mehmet METİN ve Okul Müdürümüz Murat İnan,TÜBİTAK 2204 D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Proje Yarışması’nda dereceye giren ekibimiz İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet Durmuş’ u ziyaret ettiler.

Ara

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarımız, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet METİN tarafından açıldı. Projeler hakkında öğrencilerimiz tarafından Müdürümüze sunumlar yapıldı. Emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve tüm çalışanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

TÜBİTAK 2204 D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Sergisi’nde OKUL EKİBİMİZ “Bitkilerde Abiyotik Strese Karşı Nanoteknolojik Bir Çözüm:Basit Film Teknolojisi” adlı sunumlarını İstanbul’da gerçekleştirdi.Ekibimizi yürekten kutluyoruz.

Ara

Psikolog Ayşenur Bulut tarafından 10. sınıf öğrencilerimize Sınav Kaygısı ve Hedef Belirleme konusunda seminer verildi. Seminerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimizin gözlerindeki ışığı görmek, bir toplumun geleceğini şekillendiren bireyler yetiştirmek emeklerimizin en güzel karşılığıdır. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Okul müdürümüz ,75. Yıl Fen Lisesi Müdürü Sayın Kenan Ayvar ile Adana Fen Lisesine ziyarette bulundular.Okul müdürü İbrahim Atilla Canöz hocamızla fen liselerinin akademik,sosyal ,kültürel çalışmalarıyla ilgili iş birli yapılması noktasında görüş alışverişi yapıldı.

Kas

Tarsus Fen Lisesi her alanda paydaşlarını artırmaya devam ediyor. Okul Müdürümüz Murat İNAN, Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan BOYAN ile okulumuzda yapılacak Akademik çalışmalar,destek ve projelerle ilgili görüşme yaptılar.

Kas

Okulumuzda Eltis sınavı ve WCEP uluslararası öğrenci değişim programı hakkında 9-10-11ve 12 . Sınıflarımıza WCEP Türkiye Eğitim Müdürü Serdar Aydın tarafından seminerler verildi .

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

Fen Liseleri İşbirliği ve destek çalışmaları kapsamında okulumuz,Eyüp Aygar Fen Lisesini ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.Birlikte yapılacak çalışmalar ve ilgileri için Eyüp Aygar Fen Lisesi Müdürü Sayın İmran Bağdemir’e teşekkür ederiz.

Kas

Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi olarak büyük bir organızasyona daha imza atarak 12.sınıf öğrencilerimizin yaz döneminde başlayan yoğun çalışma tempolarına birazcık ara verip motivasyon pikniği ve konseri düzenledik.Paydaşlarımıza destekleri için teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz paydaşlarını her alanda artırmaya devam ediyor. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bilimsel çalışma, araştırma ve proje çalışmalarına katkı sağlama adına Okul Müdürümüz ,Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre AKIN’ı ziyaret ettiler.