Kas

Fen Liseleri İşbirliği ve destek çalışmaları kapsamında okulumuz,Eyüp Aygar Fen Lisesini ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.Birlikte yapılacak çalışmalar ve ilgileri için Eyüp Aygar Fen Lisesi Müdürü Sayın İmran Bağdemir’e teşekkür ederiz.

Kas

Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi olarak büyük bir organızasyona daha imza atarak 12.sınıf öğrencilerimizin yaz döneminde başlayan yoğun çalışma tempolarına birazcık ara verip motivasyon pikniği ve konseri düzenledik.Paydaşlarımıza destekleri için teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz paydaşlarını her alanda artırmaya devam ediyor. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin bilimsel çalışma, araştırma ve proje çalışmalarına katkı sağlama adına Okul Müdürümüz ,Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre AKIN’ı ziyaret ettiler.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında sportif, kültürel, sosyal ve teknoloji alanlarında 100 etkinlik düsturuyla yola çıkan Okulumuz, etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Öğretmenlerden oluşan futbol takımımız 9/Dsınıfı ile karşılaştı.

Ekm

“TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ”etkinlikleri kapsamında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Fatih TEFEK, Okulumuz Konferans Salonu’nda öğrencilerimizle “Yapay Zeka ve Geleceği” konulu söyleşiye katıldı.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurulu ve Veli Toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdik . Çok değerli idaremize,öğretmenlerimize ve velilerimize katılımları ve destekleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Tarsus’ta düzenlenecek “Floor Curling Turnuvası’na” katılacak Okulumuz öğrencilerine Gençlik Merkezi Eğitmenleri tarafından Floor Curling branşı hakkında bilgi verildi. Okulumuz öğrencilerine turnuvada başarılar diliyoruz.

Ekm

Yeni hayallerle yeni başarılara imza atacağımız yolculuğumuzda bize eşlik eden 12. sınıf öğrencilerimizin velileriyle bizi zirveye çıkaracak düşüncelerimizi , projelerimizi görüştük.Velilerimizin ekibimize inancı başarı azmimizi daha perçinleştirdi.TEŞEKKÜRLER herkese.

Ekm

Öğrencilerimizin kendilerini okulumuzun bir parçası olarak hissetmeleri için her sene düzenli olarak yaptığımız futbol müsabakalarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Geçen haftaki müsabakada 9/A sınıfı futbol takımına öğretmenlerden oluşan takımımız hoş geldiniz, dedi.

Ekm

Öğrencilerimiz ile anlatılacak hikayeler biriktirmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizin hem akademik başarılarını daha da artırma hem de keyifli zaman geçirmelerine imkan sağlayan harika bir okul olma yolunda zirveleri hedefleyen Okulumuz, Karagöl ve Çiniligöl’e gezi düzenledi.

Ekm

Buharalı Abdullah Efendi Camii İmam Hatibi Dinçer Yılmaz hocamızın Kuranı Kerim tilavetiyle “Peygamber Ahlakı” başlıklı sunumu okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ekm

Okul Müdürümüz Murat İNAN ve Rehber Öğretmenlerimiz, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan AYDIN'a nezaket ziyaretinde bulundular.Tarsus Üniversitesi ile Okulumuz arasında yeni eğitim döneminde yapılacak çalışmalar görüşüldü.Rektörümüze, ilgileri için çok teşekkür ederiz.

Ekm

9. Sınıflarımıza “Hoş Geldiniz” etkinliği kapsamında kahvaltı organizasyonu yaptık.Ardından Hayvan barınağını ziyaret ettik.Öğrencilerimizin mutluluğuyla mutlu, memnuniyetiyle memnun oluyoruz.

@MersinMEM @tarsusmem1