Nis

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Fen Liseleri ile merkezi sınavla öğrenci alan Anadolu Liseleri öğrencileri arasında yapılan“Liselerde Bilim Uygulamaları Programı’nda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan bildiriler ve posterlerin sunumları yapıldı.

Nis

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Fen Liseleri ile merkezi sınavla öğrenci alan Anadolu Liseleri öğrencileri arasında yapılacak olan “Liselerde Bilim Uygulamaları Programı’na” katılım sağlamaya hak kazandık.

Nis

Okulumuz Değerler Kulübü’nün önderliğinde okulumuz öğrencilerinin topladığı yardımlar ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Değerler Kulübü öğretmenlerine ve öğrencilerimize hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Tarsus Üniversitesi Mühendislik Temel Bilimleri Bölümü’nden Prof. Dr. Sezgin Aydın, Akademi Günleri kapsamında okulumuza konuk oldu. Değerli hocamız “Gama ve Parçacık Dedektör Sistemleri” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.Hocamıza sunumları için teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuza adını veren Kahraman Yüzbaşı Şehit Halil Özdemir’in şehadetinin yıl dönümünde okulumuzda iftar yemeği verildi. Düzenlenen yemeğe Kaymakamımız Mehmet Ali AKYÜZ, Mili Eğitim Müdürümüz Mehmet METİN, şehidimizin kıymetli ailesi, kurum müdürleri, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı.

Nis

Okulumuza adını veren Kahraman Yüzbaşı Şehit Halil Özdemir’i şehadetinin yıl dönümünde okul müdürümüz,öğretmenlerimiz,

öğrencilerimiz ve şehidimizin kıymetli ailesiyle ziyaret ettik.Kahraman şehidimize Rabbimizden rahmet diliyor,makamı âli,mekânı cennet olsun diyoruz.

Nis

Okulumuzda 1 hafta süresince yaptığımız münazara yarışmasının kazananı Diğerkamlar grubu oldu.Müthiş performansların,ifadelerin ,fikirlerin üretildiği yarışmaya katılan bütün gençlerimize teşekkür eder,Diğerkamlar grubunu tebrik ederiz.

Nis

Bizimle ve öğrencilerimizle ilgilenen tüm personele okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzdan haberlerin yanı sıra öğrenci ile öğretmenlerimizin çalışmalarının yer alacağı  ve her ay düzenli olarak çıkaracağımız aylık bültenimizin ilk sayısı (Şubat) yayımlandı.

Şanlı tarihimizin, şanlı zaferlerinden

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yılını okulumuzda kutladık.

Başta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm askerlerimize vefa,minnet duygularımızı belirtir;bu kutlu zaferin emektarlarına Rabbimizden rahmet diler,onlardan aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyacağımıza söz veriyoruz.

Mrt

İl Milli Eğtim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ, okulumuza  ziyarette bulundular. TÜBİTAK ve TEKNOFEST Liseler Arası Bilim Yarışmalarında elde edilen başarılarımızdan dolayı öğrencilerimizi  ve danışman öğretmenlerimize tebriklerini sunan  Müdürümüz, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan resim sergisini gezdiler ve öğrencilerimizden oluşan okul müzik grubumuzun mini konserini dinlediler. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet DURMUŞ’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 9.Sınıf Öğrencilerimizle Kanlı Divane, Cennet Cehennem Obrukları, Astım Mağarası ve Kızkalesi'ne gezi düzenledik.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Alanında Türkiye’nin en yetkin isimlerinden biri olan Çağ Üniversitesi Psikoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Sayın Prof.Dr.Şükrü Uğuz Hocamız okulumuz öğrencilerine “Bilişsel Süreçler ve Kaygı Semineri” başlığıyla sunum yaptılar.Sunumları için hocamıza çok teşekkür ederiz .

Mrt

Okul Müdürümüz , Müdür Yardımcımımız ve Biyoloji Öğretmenimiz , 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Finallerinde yarışan öğrencilerimizin projelerinin sergilendiği standları gezdi.Sonucun(07.03.2024 Perşembe)açıklanacağı yarışmada öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finalleri başladı. Danışman Öğretmenlerimiz Sermin Akgül ve Aykut Çelik ile öğrencilerimiz Dilara Taş, Eren Akkuyu. Muhammed Sait İtak, İpek Akpınar, Pınar Çağla Günaydın’a başarılar dileriz.