Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası “Gezi Günü’ etkinlikleri çerçevesinde bir grup öğrencimiz ile Sağlıklı köyündeki Roma Yolu’na ve Sağlık Ortaokuluna gidildi. Roma Yolu’nun tarihteki yeri ve önemi hakkında Okulumuz Tarih Öğretmeni Taner TANRISEVER tarafından bilgi verildi.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası'nın Tecrübe Paylaşım Saati'nde Tarsus Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan AYDIN Hocamızıokulumuzda ağırladık."Akışkan"üslubuylaöğrencilerimize mutluluğun formülünüsunan,motivasyonunumuzu artıran Rektörümüze şükranlarımızı sunarız.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın belirlediği 1. dönemin son haftası etkinliklerinden olan kermes organizasyonu öğrenci ,öğretmen ve çalışanlarımız tarafından büyük bir coşkuyla okulumuzda gerçekleştirildi.Katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri Ocak ayı etkinliğimiz:Divanül lügatit Türk adlı eserle ilgili deneme yazılması

Deneme yazma yarışmasında okulumuz 11/ B öğrencisi Ali Çağlar Özgün 1. Olmuştur.

Ock

Tarsus Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi ailesi olarak yeni bir haftaya başlarken şehitlerimiz için tek yürek olduk.Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak ve minnetimizi göstermek amacıyla 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.Şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Ock

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Okul Sporları Karate(Kata) Turnuvası’nda Okulumuz 11-B sınıfı öğrencilerinden Dilara Taş Mersin seçmelerinde BİRİNCİ oldu.Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

Ock

Ortak sınavlardan sonra geleneksel olarak yaptığımız “Makarna Etkinliğini” gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz sınav yorgunluğunu bir nebze olsa üzerlerinden attılar. Emeği geçen idareci, öğretmen ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmenleri ve 9.sınıf öğrencilerimizle Karboğazı’nda piknik yaptık.Samimiyetin,kaynaşmanın yaşandığı etkinliği gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

27 Aralık Tarsus'umuzun Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıl dönümü kutlu olsun.

Ara

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proe Koordinatörü Müge Saklı tarafından, okulumuz öğretmenlerine yönelik “TÜBİTAK 2204 A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması” bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ara

9. Sınıf öğrencilerimizle Ankara ve Konya’ya gezi düzenledik.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projemizde görev alan,büyük çabalar sarf eden Türk dili ve edebiyatı öğretmenlerimiz Raziye Duyuler,Levent Küçükyeşil ve Fahri Sarıkaya’ya;okulumuzdaki çalışmada BİRİNCİ olan öğrencilerimize fikirleri,gayretleri, ve fedakarlıkları için teşekkür ederiz.